TechArt prezinta noul pachet pentru Porsche 911 Carrera 4S

TechArt prezinta noul pachet pentru Porsche 911 Carrera 4S

La inceputul saptamanii trecute v-am prezentat o serie de fotografii si informatii despre noul pachet dezvoltat de germanii de la TechArt pentru Porsche 911 Carrera 4S.

Astazi, oficialii casei de tuning au prezentat o galerie foto completa si toate detaliile despre noul pachet estetic destinat modelului din Stuttgart.

Caroseria lui Porsche 911 Carrera 4S a fost vopsita in culoarea Emerald Green si beneficiaza de o serie de modificari consistente. Spoilerul frontal a fost revizuit, pragurile laterale inlocuite, iar capota a fost "pictata" in negru. De asemenea, TechArt propune un eleron interesant, un deflector de aer nou si un spoiler posterior restilizat.

Mai mult decat atat, creatia nemtilor va beneficia de un sistem de evacuare nou ce se incheie cu doua tevi de esapament montate central. Pentru ca senzatia sa fie totala, sistemul de evacuare vine acum cu o serie de valve ce pot fi deschise oricand pentru a oferi un sunet si mai clar al motorului.

In plus, TechArt pune la dispozitia viitorilor clienti si sistemul de ridicare innaltare a suspensiilor cu ajutorul caruia, arcurile de pe puntea fata ridica modelul din Stuttgart cu pana la 60 de milimetri. In final, tunerii germani propun un set de jante noi din aliaj usor de 20 sau 21 de inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Proaspata creatie TechArt va fi prezentata in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.

| de | Sursa: TechArt

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?