Tesla e prezentat Cybertruck, primul pick-up al companiei

Tesla e prezentat Cybertruck, primul pick-up al companiei

Deși Salonul Auto de la Los Angeles este în plină desfășurare, Tesla a decis să organizeze un eveniment special pentru prezentarea lui Cybertruck.

Tesla Cybertruck este primul pick-up dezvoltat până acum de constructorul american și se laudă cu o mulțime de elemente interesante pentru un astfel de vehicul.

Tesla Cybertruck va avea o sarcină utilă de 1.6 tone și un volum de încărcare de 2.83 de metri cubi.

Fiind un model care va părăsi des drumurile asfaltate, Tesla Cybertruck va avea o gardă la sol de circa 40 de centimetri, unghiul de atac va măsura 35 de grade, iar cel de degajare ajunge la 28 de grade.

Tesla vine cu noutăți și la interior unde propune șase locuri (câte trei pe fiecare rând), în timp ce restul habitaclului este unul simplu și fără foartemulte butoane fizice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Tesla Cybertruck va fi oferit atât în versiuni cu roți motrice spate, cât și în variante cu tracțiune integrală. Astfel, Tesla propune următoarele variante: Single Motor RWD (un motor electric cu autonomie de până la 400 de kilometri), Dual Motor QWD (două motoare electrice și autonomie de până la 480 de kilometri), Tri Motor AWD (trei motoare electrice și autonomie de până la 800 de kilometri).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?