Tesla Model E - Noul rival pentru Seria 3, C-Class si A4

Sectiuni Relevante

Tesla Model E - Noul rival pentru Seria 3, C-Class si A4

Tesla continua asaltul asupra pietei premium cu viitorul Model E. Acesta va fi un rival pentru granzii Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes-Benz C-Class. Viitorul Tesla Model E va fi pozitionat realistic din punct de vedere al pretului fata de rivalii germani.

Asa cum era de asteptat, pentru a putea concura cu pretul modelelor germane, Tesla va renunta la o parte din materialele inovative folosite pe Model S. Astfel, Chris Porritt, vice-presedintele departamentului de inginerie Tesla a declarat ca Model E nu va avea o structura completa din aluminiu. Cel mai probabil, compania va combina otelul cu aluminiul pentru a reduce costurile.

Tot pentru o reducere a costurilor, Tesla Model E va fi cu 20 de procente mai mic fata de Model S, iar productia sa va fi eficientizata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, Porritt a adaugat ca design-ul lui Model E nu va fi unul excentric, iar debutul este asteptat in 2016.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?