Tesla Model X a fost prezentat

Tesla Model X a fost prezentat

Elon Musk, CEO Tesla Motors, a fost cel care, aseara a prezentat lumii intregi noul Model X in cadrul studioului de desgin dn California.

Tesla Model X reprezinta cel de-al treilea model al constructorului american si, la baza acestuia sta platforma lui Model S, un automobil ce vine cu baterii de 60 sau 85 kWh. Model X are o greutate mai mare, motiv pentru care autonomia va scadea, insa oficialii americani anunta ca sprintul de la 0 la 100 km/h va avea loc tot in mai putin de 5 secunde.

Model X a preluat o serie de elemente de design de la Model S, insa se identifica o serie de diferente printre care portierele spete tip gullwing, usi ce ne aduc aminte de Delorean sau SLS. La interior, Tesla X poate gazdui 7 adulti intr-o configuratie de 2 + 3 +2. In timpul conferintei de presa, Elon Musk a anuntat ca Tesla Motors pregateste cel de-al patrulea model pentru anul 2014.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tesla Model X va intra in productie in 2013, iar primele livrari vor fi facute in 2014.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?