Testele ADAC confirma calitatea anvelopelor all-season si de iarna produse de Goodyear

Sectiuni Relevante

Testele ADAC confirma calitatea anvelopelor all-season si de iarna produse de Goodyear

Pe o piață tot mai competitivă, Goodyear demonstrează că produsele sale se află în top, după ce anvelopele Vector 4Seasons Gen-2, UltraGrip Performance SUV Gen-1 și UltraGrip 9 au fost premiate cu locul întâi în teste Auto Bild Allrad și ADAC.

Testată de Auto Bild pe dimensiunea 195/65 R15 1 , anvelopa de la Goodyear a depășit 26 de competitori pentru titlul de cea mai bună anvelopă All-Season, pentru al doilea an consecutiv. Vector 4Seasons Gen-2 a impresionat prin capacitățile sale all season, precizie bună a direcției, performanță la acvaplanare, confort, kilometraj excelent și manipularea dinamică, atât pe suprafețe umede, cât și pe cele acoperite de zăpadă.

Aceeași revistă germană a numit Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 3 „exemplară”, după ce anvelopa a cucerit primul loc al topului alături de un alt model în testul pentru anvelope de iarnă pentru vehicule SUV/4x4. Testată pe un Audi Q5 pe dimensiunea 235/60/R18, UltraGrip Performance SUV Gen-1 a fost apreciată pentru manevrabilitatea excelentă în toate condițiile meteo, răspuns bun în viraje și distanță scurtă de frânare, primind punctaje maxime pentru manevrabilitate pe teren umed și frânare pe zăpadă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Anvelopa UltraGrip 9 de la Goodyear a fost, de asemenea, premiată cu locul întâi, pe dimensiunea 205/55 R16 2 , în cadrul testului anual pentru anvelope de iarnă, ADAC/TCS/ÖAMTC. Editorii au descris UltraGrip 9 ca fiind foarte bine echilibrată, cu o eficiență maximă, având capacități excelente pe suprafețele uscate și pe cele acoperite de zăpadă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?