Timbrul de mediu ar putea fi inclus in pretul carburantului

Sectiuni Relevante

Timbrul de mediu ar putea fi inclus in pretul carburantului

Valeriu Boeriu si Cristian Bodea, doi senatori PDL Bihor, au depus un proiect de lege prin care sustin eliminarea timbrului de mediu si integrarea acestuia in pretul carburantului.

Conform Mediafax, taxa ar urma sa aiba valoarea de 1 ban si va fi inclusa in pretul fiecarui litru de carburant comercializat in Romania.

In asa fel, oricine va utiliza un vehicul cu motor cu combustie interna va plati timbrul de mediu, eliminand toate solutiile de pana acum in ceea ce priveste plata acestuia. Suma colectata va merge in fondul de ameliorare pentru impaduriri, ceea ce inseamna ca va exista un control mai precis al veniturilor.

Acest proiect nu este unul necunoscut guvernantilor tarii. In trecut, aceasta solutie a fost folosita pentru plata taxei de drum, insa, ulterior aceasta a fost dublata de aparitia rovinietei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat pentru cei care deja au achitat timbrul de mediu sub o forma sau alta, cei doi senatori nu au inca nicio solutie.

| de | Sursa: Mediafax

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?