Timbrul de mediu ar putea fi inclus partial in pretul carburantilor

Sectiuni Relevante

Timbrul de mediu ar putea fi inclus partial in pretul carburantilor

Ministerul Mediului analizează includerea parțială a taxei de timbru în prețul carburanților. Toate variantele de lucru pentru noua taxă de timbru sunt încă pe masă, inclusiv trecerea unei componente a acesteia în prețul carburanților, a declarat joi ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, într-o conferință de presă.

"Grupul are în lucru mai multe variante, inclusiv aceasta, nu de a trece complet în prețul combustibilului, dar de a avea o mică componentă în prețul benzinei. Încă nu s-a luat o decizie despre care va fi varianta finală. Toate variantele de lucru sunt încă pe masă", a spus Cristiana Pașca Palmer, întrebată de jurnaliști despre noua versiune a taxei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ministrul Mediului a declarat, la începutul lunii iulie, că lucrează la o nouă variantă a taxei de timbru, iar până în toamnă ar putea veni cu o versiune echitabilă pentru toată lumea.

| de | Sursa: Agerpres

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?