Tiriac Collection - Galeria de automobile ale lui Ion Tiriac deschisa pentru publicul larg

Sectiuni Relevante

Tiriac Collection - Galeria de automobile ale lui Ion Tiriac deschisa pentru publicul larg

Tiriac Collection, o galerie de automobile ce reuneste o mare parte din colecia omului de afaceri Ion Tiriac isi va deschide portile pentru publicul larg incepand de astazi (n.r. 29 noiembrie). In cadrul acesteia, vizitatorii vor putea admira 64 de modele. O data la trei luni, o parte dintre acestea vor fi inlocuite.

In prezent, colectia lui Ion Tiriac numara peste 250 de automobile, toate aflandu-se in stare de functionare. Asa cum era de asteptat, mare parte dintre exemplarele expuse in cadrul Tiriac Collection au povesti speciale.

""Cel mai bun an al meu a fost 1969 cand am castigat vreo 12 turnee si am primit 4.950 de dolari, acum ar fi vreo 3-4 milioane si am cumparat primul Mercedes 280 S, nu SE pentru ca nu aveam destule surubelnite in Bucuresti sa umble cineva la motorul ala", a declarat omul de afaceri in cadrul galei de deschidere.

Cel mai vechi exponat din colectia lui Ion Tiriac este unul dintre cele 7 exemplare Hurtu 3 1/2 Quadricycle din 1899. Tot la categoria speciala trebuie sa amintim si singura colectie privata din lume cu cele sase modele Rolls Royce Phantom, produse pana in anul 1972.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tiriac Collection va fi gazduita de un spatiu ce se intinde pe 2.200 de metri patrati la adresa Calea Bucurestilor nr 289, Otopeni. Asa cum afirmam si mai sus, colectia va fi deschisa incepand de astazi si va putea fi vizitata de miercuri pana duminica intre orele 14 - 19 (miercuri - vineri) si 10 - 19 (sambata - duminica). Pretul unul bilet este de 15 lei, iar elevii, studentii si pensionarii pot intra cu un bilet redus cu 50%.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?