Toate autovehiculele de pasageri ale Grupului PSA sunt certificate in conformitate cu noile teste WLTP

Toate autovehiculele de pasageri ale Grupului PSA sunt certificate in conformitate cu noile teste WLTP

Toate autoturismele Peugeot, Citroën, DS, Opel și Vauxhall sunt certificate conform noii proceduri de testare WLTP (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedure), care reflectă într-un mod mai realist consumul de carburant.

Datorită unor progrese tehnologice solide făcute în așteptarea noilor reglementări - SCR "Reducerea Catalitică Selectivă" și filtrul de particule pentru motoarele pe benzină GPF "Gasoline Particulate Filter" - Grupul PSA se poziționează așadar în fruntea plutonului constructorilor auto atunci când vine vorba de implementarea strictelor standarde.

WLTP este un test mai riguros și de o durată mai mare, dezvoltat pentru a reflecta mai bine în ochii clienților consumul real și emisiile de noxe, față de reglementările anterioare NEDC. Următorul pas va fi viitorul standard Euro 6.d-Temp, care se va aplica începând cu luna septembrie 2019. Acesta va ține seama, de asemenea, de emisiile poluante (NOx, CO și alte particule) măsurate în condiții de trafic real pe drumuri publice - așa numitele Real Drivind Emissions (RDE).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Încă din 2015 Grupul PSA a sprijinit în mod public implementarea reglementărilor WLTP. În plus, începând cu anul 2016, Grupul PSA a demonstrat o transparență unică prin publicarea pe site-urile Peugeot, Citroën și DS a datelor privind consumul de combustibil pentru mai mult de 1000 de modele, în condiții de trafic real și mai târziu privind datele legate de emisiile de NOx și alte particule. De asemenea, clienții, bine informați, își pot stabili modelul și parametrii de utilizare pentru a verifica consumul de combustibil al autoturismului utilizat.

| de | Sursa: PSA

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?