TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2

TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2

Tunerul din Rusia TopCar a lansat un nou kit de aerodinamic fabricat din fibra de carbon si kevlar pentru modelul Porsche Cayenne 2011, pachet denumit Vantage GTR 2.

TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2 a fost prezentat la editia din acest an a Salonului Auto Essen, iar kitul aero include o bara de protectie si spoiler fata modificate, noi praguri laterale, noi guri de aerisire laterale, capota fata ventilata, aripi laterale mai mari, un spoiler spate restilizat si un nou difuzor.

De asemenea, TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2 a primit un nou set de jante din aliaj, acoperis vopsit in negru si un nou sistem de evacuare ce aduce cu cel ce echipeaza modelul Carrera GT.

Din punct de vedere al performantelor, tunerul rus a mentionat ca deja lucreaza la o serie de upgradeuri de putere ce-i va permite noului TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2 sa produca intre 550 si 750 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Productia noului TopCar Porsche Cayenne Vantage GTR 2 este limitata la doar 50 exemplare.

| de | Sursa: TopCar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?