Toyota a prezentat versiunea plug-in hybrid a lui RAV4

Toyota a prezentat versiunea plug-in hybrid a lui RAV4

Toyota a introdus, în premieră, în gama lui RAV4, o versiune plug-in hybrid (hibrid cu încărcare la priză). SUV-ul va fi echipat cu motorul cu patru cilindri de 2.5 litri, propulsor pe care îl întâlnim și acum pe varianta hibridă, dar acesta va avea și un boost converter, astfel încât puterea totală să ajungă la 306 cai.

Japonezii spun că accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 6.2 secunde, însă oficialii companiei nu au vrut să vină cu detalii despre viteza maximă sau despre consumul de carburant.

Cu toate acestea, bateria integrată (nici capacitatea acesteia nu a fost comunicată) va fi capabilă să ofere o autonomie electrică de până la 60 de kilometri. Așa cum era de așteptat, valoarea a fost calculată conform noului standard WLTP, însă producătorul japonez așteaptă omologarea oficială.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toyota menționează că pe piața din Europa, noul RAV4 PHEV va fi disponibil începând cu a doua jumătate a anului 2020.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?