Toyota Camry 2012 - Poze

Toyota Camry 2012 - Poze

Noul model Toyota Camry 2012 a fost dezvaulit printr-o serie de poze teaser publicate de catre fabricantul auto japonez la inceputul acestei luni si printr-un videoclip de prezentare scurs online la putin timp dupa publicarea pozelor.

Iata ca acum va putem prezenta mai multe informatii scurse online, si ne referim la o brosura de prezentare ce a fost scanata si publicata online.

Aceste noi poze ofera cele mai clare detalii cu privire la noul Toyota Camry 2012, dat exsita totusi o problema. Farurile prezentate in aceasta brosura nu se prea potrivesc cu cele prezentate in teaserul publicat de Toyota. Evident, exista posibilitatea ca aceste poze sa fie doar niste poze generate pe calculator sau poate ca modelul prezentat in aceste poze reprezinta o versiune ce urmeaza sa fie vanduta doar pe anumite piete auto.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toyota Camry 2012 urmeaza sa debuteze in aceasta toamna, asa ca nu mai aveti mult de asteptat pana vom afla detaliile compelte ale acestui nou model.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?