Toyota FT-86 2012 - Date Tehnice Initiale

Toyota FT-86 2012 - Date Tehnice Initiale

Fabricantul auto japonez a inceput sa confirme specificatiile versiunii de productie Toyota FT-86, un coupe ce va combina sistemul de injectie D-4S cu arhitectura motorului boxer de la Subaru.

Motorul boxer de 2.0 ltri ce echipeaza noul model Toyota FT-86 2012 dispune de tehnologia de injectie directa de carburant si, chiar daca totalul de putere dezvoltat nu a fost mentionat, testele efectuate cu acest sistem de propulsie arata ca noul model va dispune de mai multa putere fara a compromite consumul de carburant si valoarea emisiilor de CO2.

Acest motor in4 cilindri va fi conectat fie la o transmisie manuala in 6 trepte, fie la o cutie de viteze automata in 6 trepte cu schimbator de viteze cu clapete pozitionate in spatele volanului, iar puterea va fi transmisa catre rotile din spate via un diferential cu alunecare limitata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum am mai mentionat, noul Toyota FT-86 2012 a fost dezvoltat in jurul ideii ca un coupe cu motor pozitionat pe puntea fata si tractiune spate va dispune de o stabilitate si menvrabilitate superioara. De asemenea, faptul ca noul FT-86 dispune de materiale ultrausoare si de un centru de greutate foarte jos, se traduce printr-un vehicul copact foarte echilibrat ce se bucura e un bun raport putere / greutate.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?