Toyota FT-86 - Poze Scurse Online

Toyota FT-86 - Poze Scurse Online

Cateva poze ce prezinta exteriorul si interiorul mult asteptatei versiuni de productie Toyota FT-86 s-au scrus online.

Conform celor de la AutoWeek, trebuie sa multumim pentru aceste poze celor de la Modellista, unul din partenerii de tuning Toyota, asa ca se pare ca marea surpriza a fabricantului auto japonez de la Salonul Auto din Tokyo 2011 nu mai este ... o atat de mare surpriza :)

Aceasta brosura scanata dezvaluie faptul ca tunerul a dezvoltat deja un kit exterior pentru viitorul FT-86, program ce include o bara de protectie fata ceva mai "cuminte" daca e sa o comparam cu cea a versiunii concept, noi sorturi laterale si un nou difuzor.

Propulsia versiunii de productie Toyota FT-86 ramane invaluita in mister, dar cu totii ne asteptam ca aceasta sa fie asigurata de un motor Boxter de 2.0 litri ce va dezvolta in jur de 200 cai putere.

De asemenea, cei de la Subaru vor prezenta si ei o interpretare proprie a conceptului FT-86 ce a primit numele de BRZ, dar in cazul acesteia, nivelul de putere se asteapta sa atinga valoarea de 300 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cum ne-am obisnuit deja, orice scurgere de informatii este urmata si de o serie de poze si detalii oficiale, asa ca asteptati-va ca peste cateva zile sa va prezentam detaliile complete ale noului model Toyota FT-86.

| de | Sursa: autoweek

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?