Toyota GT 86 - Poze si Informatii oficiale

Toyota GT 86 - Poze si Informatii oficiale

Oficialii Toyota s-au decis sa ne prezinte primele poze cu mult asteptatul model sport. Prefigurat in nenumarate randuri de conceptul FT-86, coupe-ul sportiv al niponilor va purta denumirea de GT 86.

Asa cum stiti deja, noul model al japonezilor a fost creat in colaborare cu Subaru. Astfel, Subaru va scoate pe piata modelul BRZ, in timp ce Toyota vine cu GT 86. Pentru a-si pastra publicul si mai aproape, pe piata din America, coupe-ul nipon va fi comercializat sub denumirea de Scion FR-S.

Toate cele trei modele amintite mai sus vor beneficia de aceeasi platoforma, de aceleasi componente mecanice, design-ul fiind singurul element de diferentiere.

Noul GT 96 masoara 4.340 mm in lugime, 1.285 mm in inaltime, iar latimea modelului nipon ajunge la 2.570 mm. Sub capota vom regasi motorul boxer de 2.0 litri aspirat natural de provenienta Subaru. Acesta este capabil sa produca 200 de cai putere la 7.000 rpm si va dezvolta un cuplu motor de 205 Nm la 6.600 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Puterea motorului va fi transmisa rotilor din spate prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata si cu ajutorul unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte. Pentru cei care sunt putin mai lenesi, Toyota a pregatit si o transmisie automata, tot cu sase rapoarte. 53:47 este raportul de distributie al maselor, iar oficialii Toyota afirma totodata ca GT 86 va beneficia de un centru de gravitatie foarte jos.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?