Toyota Hilux 2012 - Poze si Motorizari

Toyota Hilux 2012 - Poze si Motorizari

Toyota a introdus versiunea cu facelift Hilux 2012, un model ce propune un nou interior, un exterior restilizat si o serie de motoare revizuite ce promit o mai buna eficienta.

Toyota Hilux 2012 Facelift a primit un interior ce foloseste materiale de o mai buna calitate, un bord restilizat, noi instrumente asezate orizontal central si un ecran touch screen de 6.1 inch ce face parte din sistemul multimedia al masinii.

La exterior, Toyota Hilux 2012 Facelift a primit o noua capota si o noua grila fata, faruri si bara de protectie fata restilizate, plus noi aripi laterale fata si spate, noi oglinzi laterale si un set de jante din aliaj usor de 15 sau 17 inch.

Fiind disponibil in patru variante de echipare, DLX, DLX_, SR si SR+, noul Toyota Hilux 2012 poate fi echipat cu unul din cele doua trenuri de rulare disponibile, si anume 2WD sau 4WD 2.5 D-4D cu transmisie manula pentru configuratiile Single Cab, Extra Cab si Double Cab, plus trenul de rulare 4WD 3.0 D-4D cu transmisie manuala disponibil doar pentru configuratia Double Cab. De asemenea, clientii pot opta si pentru o transmisie automata.

Conform celor de la Toyota, versiunea Hilux 2WD 2.5 D-4D a primit un plus de 24 cai putere pentru a dezvolta un total de 144 cai putere si cuplu de 343 Nm, iar consumul de carburant al acestei versiuni a fost imbunatatit cu aproximativ 1.0 litri la 100 km pentru un total de 7.3 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 193 g/km, imbunatatirea fiind de 26 grame per km.

Ambele motoare diesel 2.5 D-4D si 3.0 D-4D sunt acum in conformitate cu standardele Euro 5 multumita echiparii acestora cu un filtru de particule diesel.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Toyota Hilux 2012 Facelift urmeaza a fi anuntat, dar fabricantul auto a mentionat ca noul sau pickup va fi comercializat in peste 36 de tari Europene si in peste 135 de tari la nivel global.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?