Toyota pregateste conceptul ViRA

Toyota pregateste conceptul ViRA

Toyota va expune in cadrul Salonului Auto de la Tokyo un nou concept extrem de interesant. Botezat ViRA, numele provine de la modelele Vitz (Yaris) si RAV4. Din punct de vedere estetic, Toyota ViRA arata incredibil de bine.

Conceptul se va adresa publicului tanar, iar daca feedback-ul va fi unul pozitiv suntem de parere ca Toyota ar putea sa-l aduca pe linia de asamblare intr-o versiune de productie. Plafonul plonjat, profilul sport si jantele de mari dimensiuni contribuie si ele la look-ul general al lui ViRA.

De asemenea, credem ca ViRA va avea o configuratie 2+2 in ciuda faptului ca zona din spate nu ar putea acomoda doi adulti din cauza plafonului extrem de plonjat. Cat despre sistemul de propulsie, n-ar trebui sa ne mire daca Toyota va anunta ceva electric.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acesta a fost trendul urmat de japonezi in ultima perioada atunci cand au expus diverse concepte. Cat despre ViRA, cu detalii finale vom reveni dupa debutul de la Tokyo.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?