Toyota Prius Plus primul hibrid de familie din Europa

Toyota Prius Plus primul hibrid de familie din Europa

Toyota Prius Plus a debutat azi la Geneva, noul vehicul cu 7 locuri reprezentand primul MPV hibrid ce va fi comercializat in Europa incepand cu mijlocul lui 2012.

La fel ca si conceptul Yaris HSD, Toyota Prius Plus are un consum mic si emisii de CO2 scazute, dar in cazul acestuia totul este combinat cu practicalitatea unui vehicul de familie ce ofera un spatiu interior generos ce a fost impartit in trei scaune independente rabatabile pe randul 2 si 50:50 pentru scaunele de pe randul 3.

Exteriorul noului Toyota Prius Plus reflecta stransa legatura cu hatchbackul Prius, avand coeficientul aerodinamic de numai 0.29 care, dupa cum stiti, ajuta la cresterea eficientei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Toyota Prius Plus vine echipat cu cea mai noua generatie HSD (Hybrid Synergy Drive) ce include un set de baterii litium-ion de dimensiuni reduse amplasate sub cel de al doilea rand de scaune. Trenul de rulare al acestui hibrid ii permite soferului sa aleaga intre trei moduri de rulare, si anume EV pentru putere electric, ECO ce reprezinta modul de extindere al autonomiei, si modul POWER ce creste performantele.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?