Toyota recheama in service 7.43 milioane de masini la nivel global

Toyota recheama in service 7.43 milioane de masini la nivel global

O serie de vesti proaste au venit astazi din Japonia. Constructorul Toyota va realiza un recall la nivel global ce va afecta 7.43 de milioane de masini din cauza unor probleme ce pot aparea la nivelul comutatorului geamurilor electrice.

Aceasta reprezinta a doua astfel de actiune ca marime, dupa cea initiata de Ford in 1996. Conform oficialilor Toyota in SUA vor fi afectate 2.47 de milioane de masini, in China 1.4 milioane, iar in Europa, 1.39 de milioane de clienti vor fi nevoiti sa mearga in service.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Europa, modelele afectate vor fi RAV 4, Auris si Corolla. Cifra impresionanta de masini afectate de acest recall reprezinta 93 de procente din vanzarile Toyota inregistrate in 2011. Ultimele actiuni de acest gen intreprinse de niponi au fost in 2009 si 2010, atunci cand Toyota a rechemat in service mai mult de 10 milioane de masini din cauza unei probleme la pedala de acceleratie.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?