Toyota si Suzuki vor introduce masini electrice pe piata din India

Sectiuni Relevante

Toyota si Suzuki vor introduce masini electrice pe piata din India

Toyota și Suzuki au finalizat memorandumul referitor la introducerea vehiculelor electrice pe piața din India în anul 2020 pe o structură comună.

În luna februarie a acestui an, cele două companii au demarat discuțiile referitoare la un posibil parteneriat în ceea ce privește intrarea pe piața din India cu vehicule electrice și tehnologiile aferente pentru implementarea acestora la o scară cât mai largă.

Discuțiile dintre cele doua companii s-au finalizat, iar în urma memorandumului semnat în această lună, va începe și programul de implementare, termenul fiind anul 2020.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform înțelegerii, Suzuki va furniza vehicule electrice proprii și vehicule marca Toyota pentru piața indiană, în timp ce Toyota va oferi suportul tehnic. În plus, Toyota și Suzuki intenționează să facă și un studiu referitor la disponibilitatea de a utliza vehicule electrice în această țară și care sunt nevoile reale pentru a le populariza.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?