Toyota va concura la Le Mans cu TS030 Hybrid

Toyota va concura la Le Mans cu TS030 Hybrid

Oficialii Toyota au prezentat masina cu care vor concura si vor incerca sa fure titlul de la Audi. Este vorba despre modelul TS030 Hybrid ce se va prezenta la start in cadrul clasei LMP1.

Modelul a fost conceput si dezvoltat de o noua echipa Toyota ce isi are sediul in Cologne, Germani. Fanii japonezi vor putea urmari la lucru noul model in cadrul Cursei de 6 ore de la Spa-Francorchamps pe 6 martie, iar pe 16 si 17 iunie niponii se vor prezenta la Le Mans alaturi de doua exemplare ale lui TS030 Hybrid.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La volanul noului model se vor afla Alex Wurz, Nicolas Lapierre si Kazuki Nakajima. Sub capota lui TS030 Hybrid vom regasi un propulsor V8 aspirat natural de 3.8 litri si un sistem hibrid dotat cu capacitor. Doua motoare electrice vor anima V8-ul. Unul dintre cele doua motoare va fi montat pe puntea fata si a fost conceput de Aisin AV, iar pe puntea spate va fi pozitionat cel de-al doilea agregat electric produs, de acesta data, de Denso. Trenul de rulare a fost conceput pentru a respecata regulile impuse, fapt pentru care inmagazineaza doar 500kj din energia utilizata.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?