Toyota Yaris facelift - Poze si detalii oficiale

Toyota Yaris facelift - Poze si detalii oficiale

Toyota a publicat astazi o galerie foto extinsa si detalii noi cu privire la facelift-ul operat pe Yaris. Noul Toyota Yaris facelift este descris drept un model mult mai dinamic si mai emotiv si adopta linia de design "Under Priority", regasita si pe Aygo.

Astfel, Yaris facelift se lauda cu o parte frontala noua ce epateaza prin grila de dimensiuni mici si prin priza de aer trapezoidala. De asemenea, spoilerul fata integreaza luminile diurne de tip LED. Tot la nivel exterior, regasim un spoiler posterior nou si jante de 15 si 16 inch restilizate.

La interior, noul Toyota Yaris facelift dispune de un panou de bord nou, de o consola centrala revizuita si de materiale de o calitate mai buna. Alaturi de aceste noutati, Yaris facelift se lauda si cu sistemul de infotainment Toyota Touch 2 care functioneaza prin intermediul unui ecran de 7 inch.

Noul Toyota Yaris facelift va fi disponil in patru versiuni de motorizare. Vorbim despre un motor de 1.0 litri benzina cu trei cilindri de 69 de cai si 95 Nm, despre un propulsor de 1.33 litri benzina cu patru cilindri ce dezvolta 99 de cai si 125 Nm, dar si despre un agregat diesel de 1.4 litri care ofera 90 de cai si 205 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru final am pastrat versiunea hibrida ce vine in compania unui motor cu patru cilindri de 1.5 litri si a unui propulsor electric ce dezvolta in total 100 de cai putere.

| de | Sursa: Toyota

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?