Traficul de pe autostrada Bucuresti - Constanta este restrictionat. Zona afectata se afla intre Lehliu si Fetesti

Sectiuni Relevante

Traficul de pe autostrada Bucuresti - Constanta este restrictionat. Zona afectata se afla intre Lehliu si Fetesti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca au demarat lucrarile de reabilitare a covorului asfalatic de pe autostrada Bucuresti - Constanta. Pentru moment, drumarii se vor afla intre localitatile Lehliu si Fetesti.

Vorbim despre zona cuprinsa intre km 96 - km 117+500, pe o lungime totala de peste 20 de kilometri. In aceste zone, soferii vor circula pe o singura banda, iar viteza maxima va fi limitata la doar 60 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "CNAIR anunţă că se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 - km 117+500, tronson Lehliu – Feteşti. Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealălaltă cale. De asemenea, pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt) viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h", se arata intr-un comunicat al CNAIR.

| de | Sursa: CNAIR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?