Trei premiere mondiale pentru Peugeot in cadrul Salonului Auto de la Geneva

Trei premiere mondiale pentru Peugeot in cadrul Salonului Auto de la Geneva

Peugeot a pregatit trei premiere mondiale pentru Salonul Auto de la Geneva, eveniment care se deschide in 6 martie. Iata, pe scurt, care sunt surprizele pregatite de constructorul francez.

- Noul Peugeot 508, sedanul radical cu stil agresiv ce promite o experiență de condus intensă. Este expresia mondială a ascensiunii mărcii pe acest segment.

- Peugeot Rifter, robust și elegant, este proiectat pentru aventura cotidiană. Cu un stil și mai agresiv, conceptul Peugeot Rifter 4X4 dispune de tracțiune integrală.

- Leul de dimensiuni monumentale este noul ambasador al mărcii. Această sculptură simbolizează mândria Peugeot și celebrează 160 de ani de existență a emblemei sale. Standul Peugeot adoptă un nou stil simplu și elegant, o veritabilă platformă pentru prezentarea acestor premiere mondiale. Pereții sunt îmbrăcați în nuanțe luminoase, în timp ce LED-urile albastre și semnul retroiluminat de pe plafon delimitează standul, care se distinge în mod clar. Vizitatorii vor descoperi cinci zone, dar și un lounge cu o suprafață de 1 320 m2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. - Cele trei premiere mondiale, noul Peugeot 508, noul Peugeot Rifter și conceptul Peugeot Rifter 4X4 vor fi expuse de o parte și de alta a Leului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?