Uber este disponibil si in Timisoara, dar vine cu cel mai mare tarif din tara

Uber este disponibil si in Timisoara, dar vine cu cel mai mare tarif din tara

Serviciul de transport Uber a devenit disponibil si in Timisoara. Astfel, asezarea de pe Bega este cel de-al patrulea oras in care Uber poate fi comandat. Si aceste lucruri in contextul in care, in urma cu o saptamana, reprezentantii Uber Romania au anuntat ca serviciul de car sharing poate fi comandat si in Brasov.

In Timisoara, pretul pentru un kilometru parcurs este de 1,75 lei, iar comanda minima este de 7 lei. De asemenea, pretul pentru anularea comenzii este de 6 lei. Conform unor estimari, o calatorie de la gara la Piata Unirii va costa aproximativ 9 lei, in conditii normale de trafic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Oraşele continuă să se dezvolte, dar opţiunile de mobilitate au rămas aceleaşi. Cu Uber, oamenii au încă o alternativă pentru a ajunge în siguranţă acasă, la serviciu sau pentru a descoperi pur şi simplu oraşul, dacă sunt în vizită. Timişoara va fi gazda a sute de mii de turişti în următorii ani şi vrem să ne aducem contribuţia la un oraş dinamic", a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

| de | Sursa: Uber

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?