Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet este scos la licitatie in scopuri caritabile

Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet este scos la licitatie in scopuri caritabile

Mercedes-Benz a anuntat ca ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi scos la liciatatie. Doar 99 de exemplare au fost realizate, iar banii colectati in urma acestui eveniment realizat de Bonhams vor merge catre asociatia Laureus Sport for Good.

Sub capota lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet se afla un V12 biturbo de 6,0 litri care produce 630 de cai putere pe care ii pune pe sosea cu ajutorul unei sistem de tractiune integrala echipat cu trei diferentiale. Puntile portale si garda la sol de 45 de centimetri completeaza pachetul gandit pentru off-road.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ampatamentul lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet a crescut cu peste 57 de centimetri, iar in partea din spate au fost montate scaunele de pe S-Klasse. Odata cu acestea au fost instalate si facilitatile pe care S-Klasse le ofera pentru pasagerii din spate. Si daca pana acum nu v-am convins, va mai spunem ca plafonul din material textil poate fi rabatat printr-o simpla apasare de buton.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?