Ultimul teaser pentru Ferrari F150 inainte de marele debut de la Geneva

Ultimul teaser pentru Ferrari F150 inainte de marele debut de la Geneva

Ferrari a publicat o ultima imagine teaser cu viitorul F150 inainte de marele debut de pe scena Salonului Auto de la Geneva.

Italienii nu au oferit niciun detaliu substantial, singura noutate fiind aceea ca fanii vor putea invata mai multe despre noul supercar urmarind zilnic site-ul si pagina de Facebook oficiala a marcii din Maranello.

Asa cum deja stiati, viitorul model Ferrari va fi produs in doar 499 de exemplare, fiecare avand un pret de pornire 1.2 milioane de euro.

Sub capota lui Ferrari F150 regasim un sistem de propulsie hibrid care utilizeaza un motor V12 de 6.3 litri si un sistem HY-KERS ce vine la pachat cu doua motoare electrice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Daca ar fi sa ne luam dupa zvonurile aparute in presa, viitorul model din Maranello va beneficia de 920 de cai putere pusi pe o masa proprie de 1.100 de kilograme. Astfel, F150 va deveni cel mai puternic si rapid produs Ferrari de pana acum.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?