Un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este expus in cadrul Tiriac Collection

Un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este expus in cadrul Tiriac Collection

Luna februarie aduce la Țiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Acesta întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei auto. Publicul larg este invitat să descopere galeria în noua configurare disponibilă temporar, în prima parte a lunii februarie. Parte a unei ediții limitate de doar 99 de unități, Maybach Landaulet completează autovehiculele serie limitată create și personalizate special.

O combinație unică între o limuzină luxoasă și un model off-road, mașina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălțime de 2,235 m și aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spațiu amplu și confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parțial decapotabil, ocupanții locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Caracterul luxos și rafinat al modelului Landaulet este pus în evidență de tapițeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant și este disponibilă în patru combinații cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection” și tapițerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanțe.

Aripile din față sunt marcate cu inscripția "V12 BITURBO" care amintește de motorul cu 12 cilindri, o performanță de ultimă oră pentru industria auto. Acesta generează 463 kW (630 CP), cu un cuplu de vârf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dublă cromată și ecran cromat. Inscripția caracteristică "LANDAULET" este vizibilă în flanșele jantelor din aliaj ușor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies în evidență sunt: garda de protecție față și spate, aripile supradimensionate din fibră de carbon autentică, precum și roata de rezervă cu suport integrat pentru a treia lampă de frână.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferențial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidență în raport cu toate celelalte vehicule 4x4. Culoarea modelului expus este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?