Un oficial Volkswagen rade pe seama lui X-Class - E foarte greu sa deghizezi un Nissan Navara

Un oficial Volkswagen rade pe seama lui X-Class - E foarte greu sa deghizezi un Nissan Navara

Anul acesta, Mercedes-Benz a prezentat si lansat noul X-Class, primul pick-up modern premium din istorie. Dar unul dintre oficialii Volkswagen are o cu totul si cu totul alta parere.

"Este foarte greu sa deghizezi un Nissan Navara", a declarat Paul Pottinge, directorul de comunicare al Volkswagen Australia, la scurt timp dupa ce a "pipait" noul X-Class in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

"Daca as fi un cumparator as fi cu adevarat suprins de calitate. Cand un proprietar de Mercedes-Benz deschide usa si observa balamalele de Nissan", a completat acelasi oficial Volkswagen.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dupa cum bine stiti, noul X-Class este produs de Mercedes-Benz in uzina Nissan din Barcelona, acolo unde este asamblat si Navara. Productia de aici ar urma sa deserveasca Europa, Australia si Africa de Sud. Pentru America de Sud, Mercedes-Benz a optat pentru uzina Renault din Argentina, aceeasi fabrica unde se produce Renault Alaskan.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?