Un Range Rover roz din partea Hamann

Un Range Rover roz din partea Hamann

In cadrul Salonului Auto de la Geneva, Hamann a socat audienta prin prezentarea unui Range Rover de culoare roz. Astazi, oficialii germani au publicat detaliile complete despre kit-ul dedicat modelului britanic.

La nivel exterior, Range Rover a primit un pachet aerodinamic menit sa-i sporeasca sportivitatea. Capota si aripile laterale au fost inlocuite cu unele din fibra de carbon, iar latimea modelului britanic a crescut cu 80 de milimetri multumita pragurilor laterale si a noilor aripi. De asemenea, modelul britanic vine cu un spoiler frontal nou in care au fost incastrate luminile pentru mersul pe timp de zi de tip LED.

In partea posterioara vedem un spoiler nou si tevi de esapament modificate. Tot la capitolul noutati, Hamann vine cu un sistem pentru micsorarea gardei la sol. In final, tunerul german ofera jante de 23 de inch incatate cu pneuri de 305/30.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Hamann nu a publicat nicio fotografii cu interiorul masinii, insa au anuntat ca viitorii clienti vor beneficia de covorase speciale, de panouri de usi modificate si de o tapiterie la comanda.

| de | Sursa: Hamann

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?