Un spectator a murit in timpul etapei sapte din Dakar

Un spectator a murit in timpul etapei sapte din Dakar

Raliul Dakar este in plina desfasurare, dar se pare ca lucrurile nu evolueaza intr-un mod placut. Prologul a fost marcat de un accident in care 13 persoane au fost ranite, iar prima etapa a fost amanata din cauza vremii nefavorabile.

Din pacate, etapa cu numarul sapte a fost marcata tot de un eveniment neplacut. Un raport spune ca pilotul francez Lionel Baud a lovit un spectator in varsta de 63 de ani. Accidentul a avut loc in dreptul kilometrului 82 al probei speciale, iar spectatorul a murit pe loc.

Acesta este primul incident de acest gen din 2013 si pana astazi. Atunci, un vehicul de suport a lovit doua masini de taxi in Peru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Raliul Dakar 2016 a ajuns la etapa a saptea. Sebastien Loeb se afla pe prima pozitie, urmat de coechipierul Stephane Peterhansel si de Carlos Sainz. Pe patru se afla primul pilot MINI, in postura lui Al-Attiyah, actualul detinator al Dakar 2015.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?