Urmasul lui Skoda 110 R va fi un electric

Sectiuni Relevante

Urmasul lui Skoda 110 R va fi un electric

Skoda 110 R a fost una dintre masinile sport care au impresionat in momentul aparitiei. Acum, Skoda se pregateste sa ofere publicului un succesor spiritual pentru 110 R.

Totusi nu trebuie sa uitam ca mai toata piata auto migreaza catre electric, iar aceeasi tendinta este urmata si de Skoda. Incepem prin a va reaminti de conceptul Vision E prezentat la Geneva in urma cu cateva luni. Prototipul folosea un sistem de propulsie electric de 300 de cai si platforma MEB a grupului Volkswagen.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In viitorul apropiat, Skoda va lansa un SUV electric de serie, un SUV-coupe electric de serie si un sedan electric de serie. Gama va fi completa abia atunci cand vom putea conduce si o sportiva electrica. Iar aceasta va prelua filozofia oferita de 110 R in urma cu multi ani. Dar pana atunci, Skoda ne anunta ca primul model electric de serie al lor va fi bazat pe Citigo. Gama de electrice ar trebui sa fie gata pana in 2020.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?