Vanzari premium in martie: Mercedes-Benz bate tot

Vanzari premium in martie: Mercedes-Benz bate tot

In ultimul an, vanzarile din zona premium au crescut considerabil, iar Mercedes-Benz a fost constructorul care s-a bucurat de cel mai mare succes. Iar anul 2017 a inceput la fel de bine pentru constructorul din Stuttgart.

In primele trei luni ale anului, Mercedes-Benz a raportat cresteri consistente comparativ cu aceeasi perioada a lui 2016. Spre exemplu, luna martie a anului acesta a fost cea mai buna luna din istoria nemtilor. Vanzarile au ajuns la 228.000 de exemplare, cu aproape 15% mai mult fata de martie 2016.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nici BMW nu a stat pe loc, dar constructorul bavarez nu s-a bucurat de aceeasi crestere. BMW a vandut in martie 212.093 de masini, cu 5,3% mai mult ca in acelasi interval din 2016. Din pacate, cel de-al treilea constructor german care a intrat in hora nu a avut la fel de mult succes in martie. Astfel, Audi a vandut in martie 173.450 de masini, cu 6,8% mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?