Vauxhall Insignia ecoFLEX

Vauxhall Insignia ecoFLEX

O noua versiune britanica a modelului Opel a fost lansata. Noul Vauxhall Insignia ecoFLEX este un automobil ecologic lansat pentru piata auto din Marea Britanie si este echipat cu un motor diesel CDTi de 2.0 litri care dezvolta 160 cai putere si un cuplu de 350 Nm intre 1750 si 3500 rpm.

Noul Vauxhall Insignia ecoFLEX este un vehicol accesibil, oferind aceeasi performanta a unui model 2.0 CDTi dar cu un consum redus, automobilul parcurgand 100 km cu 5.2 litri combustibil, iar emisiile de CO2 sunt de 136 g/km. Aceste performante sunt posibile datorita imbunatatirilor aduse acestui model, imbunatatiri care includ o aerodinamica mai buna, o garda la sol mai joasa cu 10 mm si anvelope cu rezistenta redusa.

Noul Vauxhall Insignia ecoFLEX poate accelera de la 0 la 100 km/h in 8.9 secunde, viteza maxima a automobilului fiind de 217 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul modelului Vauxhall Insignia ecoFLEX Exclusive incepe de la 19.600 GBP.

| de | Sursa: Vauxhall

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?