Vauxhall Insignia OPC

Vauxhall Insignia OPC

Cei de la General Motors au lansat alaturi de modelul Opel Insignia OPC, noul Vauxhall Insignia OPC, versiunea britanica a noului Opel.

n 2009, modelul Insignia a primit distinctia European Car of the Year, producatorii au lansat astfel, noul Vauxhall Insignia OPC, o dovada reala a ceea ce inseamna un automobil cu design indraznet, care a atins un nou nivel de maturitate si noi ambitii.

Echipat cu acelasi motor care dezvolta 325 cai putere, noul Vauxhall Insignia OPC poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6 secunde, viteza maxima fiind limitata la 250 km/h. Ceea ce nu poate trece neobservat la acest nou model, sunt noile suspensii fata HPS (High Performance Strut) si sistemul Adaptive 4X4 LSD (Limited Slip Differential), cu o posibilitate de modificare a inaltimii gardei cu 10 mm, in comparatie cu modelul standard Insignia SRi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Vauxhall Insignia OPC urmeaza sa fie facut public.

| de | Sursa: Vauxhall

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?