Versiuni Speciale Volkswagen Golf R la Geneva 2011

Versiuni Speciale Volkswagen Golf R la Geneva 2011

Cei de la VW vor prezenta azi la Salonul Auto de la Geneva 2011 patru versiuni speciale Volkswagen Golf R.

Aceste versiuni vin acoperite cu o serie de culori exclusive, tapiterie din piele in doua culori si diverse accente din fibra de carbon. Culorile in care sunt disponibile editiile speciale Volkswagen Golf R sunt Oryx White si Caron Steel Gray acompaniate de tapiterie din piele Nappa de inalta calitate si diverse accente inspirate din lumea motorsportului.

La interior, versiunile speciale Volkswagen Golf R au primit aceleasi accente motorsport pe scaunele cu suport lateral acoperite in piele perforata, diverse insertii din fibra de carbon pe volan, schimbator de viteze si panourile portierelor.

De asemenea, Volkswagen Golf R Special Versions au primit si un set de jante Talladega de 19 inch cu etriere portocalii, precum si noi carcase pentru oglinzile laterale fabricate din fibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat despre performante, fabricantul auto german nu a adus nicio modificare.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?