Noul Audi A1 poze si video teaser

Noul Audi A1 poze si video teaser

Primele poze si primul video teaser cu versiunea de productie a noului Audi A1 2011 au fost facute publice. Prezentarea oficiala a noului model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din Martie 2010.

Inainte de a fi prezentat la Geneva, fanii Audi vor putea admira noul Audi A1 2011 la inceputul lui februarie 2010 cand fabricanult auto a programat debutul online al micutului model, cand probabil vor fi prezentate mai multe detalii cu privire la tehnologiile folosite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Teaser-ul cu Audi A1 2011 prezinta design-ul indraznet de care se bucura noul model, cu o grila dintr-o bucata si cu silueta de coupe. Audi a declarat ca noul lor Audi A1 va atrage in special clientii tineri care il vor folosi in special in oras. Noul Audi A1 prezinta un plafon unic sub forma de bolta, iar Stefan Sielaff, directorul de design al Audi AG a declarat ca e posibil ca forma grilei frontale sa fie schimbata.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?