Viitoarea generatie a lui Mitsubishi Lancer Evolution ar putea veni cu 500 CP si doua unitati electrice

Viitoarea generatie a lui Mitsubishi Lancer Evolution ar putea veni cu 500 CP si doua unitati electrice

Mitsubishi Lancer Evolution reprezinta un model iconic pentru producatorul nipon, insa noile norme de poluare vor aduce o serie de schimbari dramatice in ceea ce priveste viitoarea generatie a sedanului de performanta.

Mai mult decat atat, acest va deveni un model de sine statator si nu va mai reprezenta doar derivatul de performanta al lui Lancer.

Conform ultimelor zvonuri aparute in presa de specialitate, viitorul Mitsubishi Lancer EVO se va clasa in acelasi segment cu Nissan GT-R si Porsche 911, o zona mai putin accesibila ca pret. Mai mult decat atat, niponii vor sa se dueleze in acest segment cu un tren de rulare hibrid, dezvoltat tot pe platforma lui Lancer.

Noua generatie a sedanului compact va debuta anul viitor, iar Lancer Evolution este asteptat sa soseasca in cel mult 24 de luni dupa aceasta. Trenul de rulare va fi alcatuit dintr-un motor pe benzina supraalimentat si din doua unitati electrice, iar puterea totala va fi de peste 500 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, sistemul de tractiune integrala Mitsubishi Super-All Wheel Control va sosi intr-o configuratie mecanica noua intrucat, puntea spate va folosi resursele celor doua motoare electrice. Pentru a ne putea face o idee despre cum va functiona acest sistem, putem arunca o primire asupra lui MiEV Evolution II, modelul folosit de niponi in cursa de la Pikes Peak.

| de | Sursa: WCF | Foto: MotorAuthority

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?