Viitoarea generatie a lui Opel Astra va sosi in 2015

Viitoarea generatie a lui Opel Astra va sosi in 2015

Un nou raport cu privire la viitoarea generatie a lui Opel Astra a aparut pe internet. Conform acestuia, noul Astra va sosi in 2015 si va prelua o serie de detalii exterioare ce pot fi gasite pe conceptul Monza.

Mai mult decat atat, acelasi raport spune ca viitorul Astra nu va mai fi produs in Germani ci in Plonia, la uzina Gliwice si in Marea Britanie in Cheshire. Pentru ca uzinele amintite mai sus sa poata face fata noilor cerinte, nemtii vor sa investeasca 300 de milioane de euro. Astfel, vor fi create noi locuri de munca, iar in Marea Britanie angajatii Opel/Vauxhall vor ajunge la 2.800.

Sub capota, viitorul Opel Astra va include si noul motor cu trei cilindri de 1.0 litri turbo care pe Monza functiona pe post de generator pentru reincarcarea setului de baterii necesare unitatii electrice. De asemenea, noua generatie a lui Astra va beneficia si de noile motoare de 1.6 litri benzina si diesel.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste gadget-urile, Opel Astra va sosi cu o multime de elemente ce pot fi conectate la aplicatii ale telefoanelor inteligente, dar si cu sistemul IntelliLink.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?