Viitoarea generatie a lui Qashqai vine in 2014

Sectiuni Relevante

Viitoarea generatie a lui Qashqai vine in 2014

Lupta in segmentul crossoverelor este una stransa, iar Nissan nu vrea sa piarda niciun punct, motiv pentru care vrea sa-l intinereasca pe Qashqai in 2014.

Conform niponilor, noua generatie a crossoverului va beneficia de un look nou ce va fi inspirat din conceptul Hi-Cross, prototip prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul acesta. De asemenea, o serie de elemente de design vor fi preluate de pe Juke.

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, viitorul Qashqai va avea tractiune fata, dar va fi disponibil si in versiunea 4x4. La capitolul configuratie, noua generatie a crossoverului nipon va dispune si de versiunea Qashqai +2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii se vor bucura de o serie de materiale mult imbunatatite, dar si de gadgeturi de ultima ora. Cel mai probabil, viitorul Qashqai va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2013, urmand sa fie comercializat in 2014.

| de | Sursa: Nissan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?