Viitoarele Mercedes-Benz C-Class si Vito ar putea beneficia de motorul Renault 1.6 dCI 130 Energy

Viitoarele Mercedes-Benz C-Class si Vito ar putea beneficia de motorul Renault 1.6 dCI 130 Energy

Publicatia franceza Les Ecos a publicat un ultim raport cu privire la colaborarea dintre Renault si Mercedes-Benz. Conform jurnalistilor din Hexagon, Renault va furniza un motor diesel pentru viitoarele generatii ale lui C-Class si Vito.

Unitatea adusa in discutie este cea 1.6 dCi 130 CP Energy ce poate fi regasita pe Megane, Scenic si Nissan Qashqai. Aceasta ar urma sa populeze si versiunea entry-level C200 CDI, dupa ce va suferi cateva modificari legate de pozitia longitudinala de sub capota lui C-Class.

Unitatea produsa de francezi respecta normele de poluare Euro 5 si este capabila sa produca 130 de cai putere la 4.000 rpm si sa dezvolte un cuplu motor de 320 Nm inca de la 1.750 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorul Renault se produce in fabrica din Cleon care in prezent dispune de 3.484 de angajati. In urma acestui parteneriat, productia unitatii 1.6 dCi 130 Energy va creste considerabil incepand cu 2015, anul in care C-Class va popula showroom-urile.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?