Viitorul Audi Q8 se va duela cu X6 si GLE Coupe

Sectiuni Relevante

Viitorul Audi Q8 se va duela cu X6 si GLE Coupe

Audi a confirmat ca va produce modelul Q8. Acesta va avea la baza viitoarea generatie a lui Q7 si care va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2015. Asa cum era de asteptat, modelul german va concura cu actualul BMW X6 si cu viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe.

"Audi Q8 va sosi. Va fi ceva nou, care va prelua o parte din elementele de design de pe conceptul Prologue. Va fi pozitionat intr-o zona mai emotionala si va fi mai sportiv decat Q7. Viitorul Q7 va fi o masina pentru sapte persoane, iar Q8 va fi mai mult un coupe", a declarat Ulrich Hackenberg colegilor de la Autocar.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, seful tehnic al producatorului german a confirmat ca viitorul Q7 va fi unul dintre ultimele modele care va mai folosi actualul design al brand-ului, intrucat Marc Lichte, noul director de design a sosit mult prea tarziu pentru a mai putea schimba ceva din acest produs.

| de | Sursa: Carscoops

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?