Viitorul Audi R8 va fi mai usor, mai puternic si mai agresiv

Viitorul Audi R8 va fi mai usor, mai puternic si mai agresiv

Audi R8 este modelul care a reusit sa transforme imaginea companiei germane. Publicatia britanica AutoExpress a prezentat un nou raport cu privire la viitoarea generatie a supercar-ului din Ingolstadt.

Conform jurnalistilor din Albion, acesta va pastra proportiile actualei generatii, insa va adopa un design mult mai dinamic.

Look-ul viitorului R8 va fi dominat de o matrice din LED-uri, iar sportivitatea va fi completata de noile prize de aer si de difuzorul de aer dublu. La nivelul habitaclului, instrumentarul de bord va fi digital, asemeni oglinzii retrovizoare centrala. In plus, modelul german va beneficia de noua generatie a sistemului de infotainment MMI.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, viitoarea generatie a lui R8 va sosi cu aceleasi unitati care vor suferi cateva modificari pentru un plus de putere. De asemenea, Audi va integra si sistemul Start-Stop, dar si pe cel de dezactivare a cilindrilor, pentru o imbunatatire la capitolul consum.

| de | Sursa: AutoExpress

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?