Viitorul BMW Seria 1 a intrat in faza finala de teste pe circuitul de la Miramas

Viitorul BMW Seria 1 a intrat in faza finala de teste pe circuitul de la Miramas

Automobilele de preserie camuflate ale celei de-a treia generaţii BMW Seria 1 sunt supuse în prezent unor teste vaste la centrul de testare BMW de la Miramas, în sudul Franţei.

Diferitele piste de manevrabilitate ale facilităţii oferă condiţii optime pentru rafinarea agilităţii şi a dinamicii noului BMW Seria 1. Acest lucru a fost precedat de cinci ani de activitate de dezvoltare intensă şi de trecerea la arhitectura modernă BMW cu tracţiune faţă.

Noul BMW Seria 1 va impune noi standarde în clasa compactă premium în ceea ce priveşte dinamica, oferind în acelaşi timp un spaţiu interior semnificativ mărit. Cu un reglaj de ultimă oră al suspensiei, tehnologii inovatoare şi integrarea tuturor componentelor şi sistemelor de control referitoare la dinamică, BMW Seria 1 dispune de o agilitate mai mare atât cu tracţiune faţă, cât şi cu tracţiune integrală BMW xDrive inteligentă.

Nou dezvoltatul motor cu patru cilindri se evidenţiază în portofoliul de motorizări pentru noul BMW Seria 1. BMW M135i xDrive dispune de cel mai puternic motor cu patru cilindri de la BMW Group, cu o capacitate de 2,0 litri şi tehnologie BMW TwinPower Turbo. Propulsorul oferă 225 kW (306 CP), asigurând caracteristici de manevrabilitate foarte dinamică prin soluţii tehnice individuale precum arborele cotit armat, noi pistoane şi tije, turbocompresorul cu evacuare mai mare şi supapele optimizate pentru injecţia combustibilului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW Seria 1 a făcut un pas major înainte şi în ceea ce priveşte spaţiul interior. Datorită noii arhitecturi cu tracţiune faţă cu motoare dispuse transversal şi tunel central coborât, un spaţiu suplimentar notabil este disponibil acum faţă de modelul anterior, în special pentru locurile din spate. De exemplu, spaţiul pentru picioare pentru pasagerii din spate a crescut cu 33 de milimetri, iar spaţiul pentru cap la locurile din spate cu 19 milimetri. Accesul la compartimentul spate este mai uşor, iar portbagajul a fost extins cu 20 de litri, la 380 de litri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?