Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat in faza finala de testare. Imagini noi sub camuflaj

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat in faza finala de testare. Imagini noi sub camuflaj

Amprenta finală a fost pusă în prezent pe primul BMW Seria 2 Gran Coupé ca parte a fazei finale de teste. Iar noul coupé cu patru uşi pentru segmentul premium al clasei compacte a pornit într-un miniturneu de autopromovare în călătoriile sale de finisare din zona München.

Viitorul Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat oficial in prima parte a anului viitor si, conform zvonurilor, ar urma sa aiba la baza platforma UKL, aceeasi arhitectura care in prezent echipeaza si Seria 1. In aceste conditii, modelul va fi unul cu roti motrice fata.

Cu ocazia publicării noilor fotografii din timpul sesiunii de teste din zona Munchen, BMW a confirmat că cea mai puternică versiune a lui Seria 2 Gran Coupe va purta indicativul de M235i xDrive. Pe scurt, sub capota modelului german vom gasi un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă 306 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Standard, modelul va fi echipat cu un diferențial mecanic cu alunecare limitată și cu sistemul de tracțiune integrală xDrive.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?