Viitorul Ford Focus RS va sosi in 2015

Viitorul Ford Focus RS va sosi in 2015

Cea de-a treia generatie a lui Ford Focus RS va debuta in 2015. Informatia vine din partea unor surse din cadrul producatorului american si publicate pe site-ul Autocar.

Mai mult decat atat, Barb Samardzich, vicepresedintele departamentului de dezvoltare de produs din cadrul Ford Europa a specificat ca ultimele studii dovedesc nevoia unui RS in gama.

Studiul a revelat faptul ca unii clienti isi doresc un ST, altii isi doresc un Mustang si o alta categorie vor un RS, ceea ce inseamna ca modelul de performanta se va bucura de clienti aparte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Viitoarea generatie a lui Ford Focus RS va beneficia de un motor turbo cu patru cilindri de 2.3 litri montat transversal. Acesta va dezvolta 330 de cai putere, iar sasiul se va putea bizui pe aceeasi suspensie fata Revonuckle. Inginerii Ford au pastrat aceasta tehnologie pentru evitarea fenomenului de torque-steer, intrucat o versiune cu tractiune integrala ar fi fost mult prea costisitoare.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?