Viitorul model electric BMW i4 va avea 530 de cai putere si autonomie de 600 de kilometri

Sectiuni Relevante

Viitorul model electric BMW i4 va avea 530 de cai putere si autonomie de 600 de kilometri

BMW a publicat câteva informații despre viitorul model electric i4. Acessta va fi un gran coupe și va fi lansat în 2021.

Viitorul BMW i4 va fi echipat cu a cincea generație a sistemului eDrive (motoare electrice și baterii), iar acest lucru înseamnă că nemții vor putea oferi puteri mai mari, dar și autonomii mai bune integrând componente de dimensiuni mai mici și cu mase reduse.

Conform spuselor producătorului german, BMW i4 va oferi 530 de cai putere, iar pachetul de baterii de 80 kWh (este posibil să existe și versiuni cu baterii cu capacitate mai mică) va alimenta sistemul electric preț de până la 600 de kilometri.

În același timp, producătorul german anunță 4 secunde pentru accelerația de la 0 la 100 km/h și o viteză de top care va trece de 200 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Încărcarea modelului va putea fi făcută la prize cu o putere de până la 150 kW, caz în care i4 va avea nevoie de 35 de minute pentru a ajunge la 80% din nivelul maxim al bateriei.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?