Viitorul Nissan GT-R va fi hibrid

Viitorul Nissan GT-R va fi hibrid

Andy Palmer, directorul Nissan al departamentului de vanzari si marketing, a confirmat pentru colegii de la Autocar, ca viitoarea generatie a lui GT-R va adopta un tren de rulare hibrid. Confirmarea vine doar la cateva saptamani de la aparitia primelor zvonuri cu privire la o astfel de confirguratie a viitorului Godzilla.

Astfel, Nissan calca pe urmele celor de la Ferrari, McLaren, Porsche sau BMW si va oferi un hibrid de performanta. Unitatea pe benzina va fi sustinuta de un motor electric, lucru ce se traduce prin consum de carburant mai mic, eficienta crescuta si reprize mai bune in dreptul performantelor.

"Electrificarea masinilor este inveitabila si noi venim cu o lista reala de imbunatatiri pe care acest lucru il va aduce unui model precum GT-R. Sistemele electrice pot umple golurile curbei de cuplu si ofera creste evidente in dreptul performantelor, dar si o scadere a emisiilor", a declarat Andy Palmer.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, chiar si versiunea Nismo a lui GT-R ar putea sosi in aceeasi versiune hibrida.

| de | Sursa: Autocar via Automarket Foto: TopSpeed

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?