Viitorul Renault Megane RS va avea peste 300 CP si tractiune integrala

Viitorul Renault Megane RS va avea peste 300 CP si tractiune integrala

Noul Ford Focus RS a reusit sa starneasca un val de reactii pozitive chiar si din partea rivalilor. Asa se face ca viitoarea generatie a lui Renault Megane RS va merge in directia rescrisa de curand de Focus RS.

Conform unor surse apropiate companiei franceze, viitoarea generatie a lui Renault Megane RS va utiliza acelasi motor de 2,0 litri turbo, insa va dezvolta peste 300 de cai putere. In plus, francezii vor sa monteze si un sistem de tractiune integrala cu ajutorul caruia resursele sa fie puse in valoare de toate cele patru roti.

Iar ca ecuatia sa fie completa, Renault vrea sa introduca si sistemul 4Control, adica un sistem de directie activa pe toate cele patru roti.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Cand ai un sistem torque vectoring, directie activa si pe puntea spate si tractiune integrala si vrei ca masina ta sa fie cea mai buna din segment, trebuie sa dezvolti si un sistem de control al sasiului. Cand ai in fata noul Focus RS, trebuie sa te astepti ca Renaultsport sa vina cu solutii de top", a declarat o sursa din interiorul companiei.

| de | Sursa: Autoexpress

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?