Volkswagen a prezentat conceptul ID Vizzion

Volkswagen a prezentat conceptul ID Vizzion

Volkswagen ID Vizzion a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Limuzina pur electrică va fi viitorul model de vârf al familiei I.D. şi va ieşi cel târziu în anul 2022 pe şosele.

Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul autonom. I.D. VIZZION face parte din marea ofensivă de produs şi de tehnologie a mărcii Volkswagen. Până în anul 2025, marca va vinde el puţin 1 milion de autovehicule electrice anual, preluând astfel poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice.

I.D. VIZZION este construit pe baza noii platforme modulare electrice (MEB), demonstrând avantajele extraordinare ale acestei arhitecturi. Este un automobil la fel de mare ca Passat, dar oferă la fel de mult loc ca un Phaeton.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Interiorul oferă materiale şi forme care amintesc de un lounge de lux. De asemenea, simplificarea semnificativă a operării automobilului permite călătorii facile. În funcţie de preferinţele pasagerilor, în prim-plan poate sta divertismentul, informaţia, relaxarea sau munca. Autonomia pur electrică este de 650 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?